5 praktikus kellék a téli kuckózáshoz

kucoko-0.jpeg

A hosszú téli estéknek megvan a sajátos hangulata, főként ilyenkor az ünnepek alatt. Ha már elég volt a karácsonyi családi vacsorákból vagy a bejgli majszolásból irány a meleg takaró! Hiszen ezeken a téli napokon nincs is jobb, mint egész nap ki se mozdulni az ágyból. Összegyűjtöttünk 5 szuper ötletet, amivel még kényelmesebbé teheted ezeket a kuckózásokat.

1. Ágy melletti rendszerező

kucko-1.jpgForrás: uncommongoods.com

Bizonyára sokunkkal előfordult, hogy a meleg takaró alatt jöttünk rá, hogy ott felejtettük szemüvegünket vagy a könyvet a szoba másik végében. Ilyenkor bosszantó érzés kimászni ezekért a meleg ágyból. Erre találták ki ezt az ágyhoz illeszthető rendszerezőt, amiben praktikusan tárolhatjuk különböző eszközeinket.

2. Laptop asztal vagy tablet tartó

kucko-4.jpgForrás: amazon.com

Az ágyban való filmezéshez vagy esetleg a munkához elengedhetetlen egy laptop asztal vagy egy tablet tartó. Máris kényelmesen hátradőlhetünk és élvezhetjük az otthoni moziélményt.

3. Habpárna

kucko-3.jpgForrás: amazon.com

Ülő pozícióban a kemény ágytámla sokszor kényelmetlen lehet. Ezektől a habpárnáktól azonban garantáltan nem fog fájni a hátad. A párnák nem csak rendkívül aranyosak és kényelmesek, hanem segítenek gerinced megtartásában is.

4. Hangulatvilágítás

kucko-5.jpeg

A hangulatvilágítás elengedhetetlen a téli kuckózáshoz, főleg ilyenkor az ünnepek alatt. Legyen az gyertya, égősor vagy akár csak egy hangulatos lámpa, máris lakályossá tehető bármilyen helyiség.

5. Meghosszabbított fogó

 kucko-7.jpgForrás: vivehealth.com

Az igazi lustálkodóknak ajánljuk ezt a meghosszabbítható csipeszt, amivel kényelmesen felszedhetsz bármit a földről vagy esetleg más messzebb lévő tárgyakat is könnyedén elérhetsz vele. Még csak ki sem kell kelned az ágyból ehhez!

+1 Klasszikus asztali csengő

kucko-6.jpgForrás: aliexpress.com

 

Forrás: buzzfeed.com

A bejegyzés trackback címe:

https://mixie.blog.hu/api/trackback/id/tr5713529441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Mixie

Facebook oldaldoboz

Friss topikok

süti beállítások módosítása