10 ijesztő játék, amit sose adj a gyerekednek

jatek-0.jpg

A játékok általában fejlesztik a gyerekek ügyességét, kreativitását és befolyásolják fejlődésüket, így egyáltalán nem mindegy mit adunk a kezükbe. Pedig bőven vannak bizarrabbnál bizarrabb játékok a boltok polcain. Valószínűleg, ha ezek közül bármelyik játékot megkaptuk volna gyerekkorunkban, sírva szaladtunk volna ki a szobából. A most következő 10 játékot még véletlenül se adjuk egyik gyereknek se!

1. Amikor a kisbabának kisbabája lesz.

jatek-4.jpghuffingtonpost.com

2. Bár első látásra egy sima nyeregnek tűnik, azonban kicsit zavaró az a tény, hogy ezt kifejezetten apákra kell rászerelni.

jatek-12.jpgweirduniverse.net

3. Nem éppen a továbbtanulásra ösztönzi a gyerekeket.

jatek-5.jpgew.com

4. Nem a legjobb mód arra, hogy bemutassuk a tenger kedves kis állatait. Valószínűleg a gyerek örökre rettegni fog az állatkertben az északi sarki állatoktól.

jatek-6.jpgviralnova.com

5. Akárhogy nézzük ezt a bizarr plüssállatot, nem tudunk rájönni, hogy vajon mi volt a készítők elképzelése. 

jatek-9.jpgthethings.com

6. Ez a játék bármelyik horrorfilmben megállná a helyét. Mindenesetre mi nagyon megijednénk, ha éjszaka közepén egyszer csak elindulna a gyerekszobában.

jatek-13.jpgblazepress.com

7. Bár valószínűleg sok szülő vágyik egy kis nyugalomra, ez az öltözet egy igen különös módja a gyerek lecsillapításának.

jatek-7.jpeglaughingsquid.com

8. Annak ellenére, hogy ez a játék elvileg egy ártatlan Mickey Mouse formájú mikrofon, mégis egyik szülő se adná szívesen a gyereke kezébe.


jatek-8.jpgpinterest.com

9. Kiderült a húsvéti tojást tojó nyuszi titka, bár az már egy új információ, hogy csillámos „tojásokat” is adagol magából.

jatek-14.jpgdailyhazel.com

10. Első látásra egy aranyos plüssmackó, de ahogy meg akarod ölelni, máris ijesztő grizzly medvévé változik.

jatek-11.jpgvat19.com

A bejegyzés trackback címe:

https://mixie.blog.hu/api/trackback/id/tr5313549465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Mixie

Facebook oldaldoboz

Friss topikok

süti beállítások módosítása