Pilates kutyarajongóknak!

puppy-1.jpg

A sörjóga és mindenféle extravagáns gyakorlatok utána már azt hittük semmin sem lepődünk meg. Azonban ez az aranyos új mozgásforma minket is levett a lábunkról. Ettől garantáltan neked is kedved támad sportolni!

Az egyik Észak Karolina állambeli, ashvillei pilates stúdió úgy döntött, hogy az óráin aranyos kiskutyák mellett tornázhatnak a résztvevők. Az eseményhez a helyi állatmenhely is csatlakozott, így az órákon szundikáló kutyusokat akár örökbe is lehet fogadni. Így az esemény nem csak azért jó, mert kiskutyák szerető otthonra találhatnak, hanem a résztvevőknek is, hiszen megannyi tanulmány bizonyította a kisállatok emberekre gyakorolt pozitív hatását.

A résztvevők 10 dollár fejében sportolhatnak az ennivaló kutyusok társaságában. Sajnos eddig csak kétszer rendezték meg az eseményt, amire azonnal elfogyott az összes jegy. Nem is csodálkozunk ezen! Ki ne akarna aranyos kiskutyusok közelében lenni!

 

 

 

Forrás: simplemost.com

Képek forrása: @ciscopilates

A bejegyzés trackback címe:

https://mixie.blog.hu/api/trackback/id/tr8013516409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Mixie

Facebook oldaldoboz

Friss topikok

süti beállítások módosítása