A legjobban várt újonc sorozatok

A különböző streaming szolgáltatóknak köszönhetően évről évre nő a sorozatok száma. Ez persze azt is jelenti, hogy egyre könnyebb elveszni a sorozatok útvesztőjében. Most megpróbáltuk összeszedni azokat az idén tavasszal vagy nyáron induló új sorozatokat, amik garantáltan a képernyő előtt tartanak az esősebb, hidegebb napokon.

The Rain, Netflix (május 4.)

A The Rain című sorozat a Netflix külföldi produkcióinak tárházat bővíti, ugyanis dán készítésű alkotásról van szó. A sorozat szereplőinek az esőtől kell rettegniük, ugyanis a csapadék egy olyan rettenetes vírust szállít, ami már kiirtotta az emberiség túlnyomó részét. A történet egy testvérpár életét követi nyomon, akik egy csoporthoz csatlakozva keresnek további túlélőket. Persze, ahogy megszokhattuk útjuk nem lesz kalandoktól és belső feszültségektől mentes.

Sweetbitter, Starz (május 6.)

Stephanie Danler regényéből készült sorozat idén májusban érkezik a Starz műsorára. A történet egy 20-as éveinek elején járó fiatal nőről szól, aki New Yorkba érkezik, hogy elkezdje a felnőtt életét. A város legjobb éttermében lesz gyakornok, azonban idővel a pörgős élet, a drága ruhák és borok teljesen megbabonázzák.

Marvel’s Cloak & Dagger, Freeform (június 7.)

A Marvel rajongók számára idén egy új, drámaibb vonalat képviselő sorozat is elstartol majd a Freeform égisze alatt. A Cloak & Dagger (hazánkban Köpeny és Kardként ismerhetjük) először a 80-as években tűnt fel a Pókember képregények oldalain. Az első évadban nyomon követhetjük majd Tandy Bowen és Tyrone Johnson megismerkedését. Hőseink együtt fedezik fel különleges képességeiket: egyikük a fényt, másikuk a sötétséget irányítja.

Castle Rock, Hulu (július 25.)

A Stephen King-adaptációk népszerűségét mutatja, hogy szinte minden hétre jut egy újabb bejelentés. Most a Hulu is belevág egy saját King-adaptációba, méghozzá J.J. Abrams-el közösen. A sorozat nem egy szokványos feldolgozás lesz, hiszen több King-művet fűznek majd össze a készítők egyetlen univerzumba. A Main államban található, fiktív Castle Rock kisváros a mester számos történetének szolgál helyszínéül, így feltehetőleg ezeket a sztorikat láthatjuk viszont július 25-től a Hulu-n.

Sharp Objects, HBO (TBA)

Az HBO új sorozata Gillian Flynnak, a Holtodiglan írójának azonos című regényén alapul, ami magyarul is megjelent Éles tárgyak címmel. Az idei Big Little Lies-ként is emlegetett történet egy újságírónőről szól, aki két kislány megölésének ügyét próbálja felgöngyölíteni. A mű főszereplői között olyan neveket találunk, mint az ötszörös Oscar-jelölt Amy Adams, Patricia Clarkson vagy Elizabeth Perkins.

Maniac, Netflix (TBA)

A két Emmy-díjat is nyert Cary Fukunaga most egy norvég sorozat mintájára készítette el a 10 epizódból álló vígjátékát. Emma Stone és Jonah Hill főszereplésével készült történt egy elmegyógyintézetben játszódik, ahol a lakók saját fantáziavilágukba menekülnek a mindennapok elől.

The Umbrella Academy, Netflix (TBA)

Gerard Way bájosan abszurd és groteszk képregénye, a The Umbrella Academy idén debütál majd a Netflixen. A történet 7, rejtélyes körülmények közt szuperhőssé vált fiatalról, illetve mostohaapjukról szól. Bár az alaptörténet bármelyik szuperhős történetből ismerős lehet, azonban az eredeti mű látványvilága és az elborult, néhol vicces  ötletek azt ígérik, valami igazán különlegeset kapunk. Nem beszélve arról, hogy Ellen Page-t, Tom Hopper-t és David Castaneda-t már biztosan láthatjuk a sorozatban.

sorozat-19.jpg

Képek forrása: imdb.com

A bejegyzés trackback címe:

https://mixie.blog.hu/api/trackback/id/tr9513887340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Mixie

Facebook oldaldoboz

Friss topikok

süti beállítások módosítása