5 bizarr játékreklám, amit sose nézess meg a gyerekeddel!

pie.jpg

Nemcsak a játékok, hanem a reklámok is jelentősen átalakultak az elmúlt évtizedekben. A cégek kezdetben mindent bevetettek annak érdekében, hogy felhívják a figyelmet saját termékükre. Az egyes alkotások - mai szemmel nézve - sokszor egészen hátborzongatóra, viccesre, néhol ijesztőre sikeredtek. A most következő 5 reklámfilmet mindenesetre biztos nem nézetnénk meg a gyerekekkel!

Pie Face, 1960-as évek

Nehezen tudjuk elképzelni, hogy ez a termék a 60-as években is menőnek számított, és szülők milliói rohantak a boltba beszerezni ezt a találmányt. Valószínűleg ez az a típusú játék volt, amin külső szemlélőként jobban szórakozott az ember, mint „játékosként”.

Milky, a csodálatos fejőstehén, 1970-es évek

Szintén nehezen tudjuk elképzelni, hogy ennek a játéknak valaha egy gyerek is örült volna. A Kenner Toys elnevezésű cég a 70-es években gondoskodott arról, hogy a városi gyerekek se maradjanak ki a vidék élet szépségéből. A végtermék pedig még iható sem volt!

Swing Wing, 1965

A Swing Wing nevű terméket 1965-ben fejlesztette ki a Transogram Games. A játék leginkább a hullahopphoz hasonlítható, azzal a különbséggel, hogy itt a csípőnk helyett a fejünket kellett mozgatni. Az biztos, hogy a játék közben alaposan elszédülhettek a használók. Nem beszélve arról, hogy lényegében nem is látták a végeredményt.

Baby Laugh A-Lot, 1970-es évek

A reklámban szereplő baba és az egész rendezés akár egy egészen bizarr horrorfilmben is megállná a helyét. A képi világ mellett a baba nevetése se semmi. Mindenesetre mi nagyon megijednénk, ha éjszaka közepén véletlenül bekapcsolna. 

Magic Potty Baby, 1991

Sehogy sem értjük, hogy a készítőknek, hogy jutott eszébe egy wc-n ülő babát tervezniük. 

Forrás: adweek.com

A bejegyzés trackback címe:

https://mixie.blog.hu/api/trackback/id/tr3813902246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Mixie

Facebook oldaldoboz

Friss topikok

süti beállítások módosítása