Minden idők 8 legrosszabb karácsonyi reklámja

reklam-6.jpg

Karácsony a szeretet a béke és a meghitt családi együttlét ünnepe. Azonban a legtöbb cég számára az ünnep közeledte a legnagyobb bevételszerzés időszakot is jelenti. Karácsonykor a reklámügynökségek évről évre elárasztanak bennünket reklámok tömegével. Azonban van néhány olyan, ami igazán félresikeredett. Mutatjuk minden idők 8 legrosszabb karácsonyi reklámját.

1. A híres cigaretta cég, a Lucky Strike reklámja szerint: „az ajándék kifejezi a lelket és örömet hoz minden otthonba”. Ma nehezen elképzelhető, hogy ez az ajándék egy doboz cigaretta lenne.

reklam-1.jpgthedrum.com

2. Ez a fegyvergyártó cég kicsit túlzásba vitte a családi meghitt együttlét fogalmát. Bizarr látni a kezükben boldogan fegyvert tartó gyerekeket.

reklam-2.pngdailymail.co.uk

3. Jól ismerjük az AXE reklámját, ahol egy gátlásos srácból, néhány fújás után magabiztos nőcsábász lesz. Ebben az esetben kicsit túlgondolták ezt az alkotók. 

reklam-3.jpgadvertolog.com

4. A Veet reklámja szerint a lábadon egy szőrszál, a fenyőfán pedig egy tűlevél se marad.

reklam-5.jpgadvertolog.com

5. Heineken ittas vezetés elleni karácsonyi kampányát reméljük egy kisgyerek se látta. 

reklam-6.jpgadsoftheworld.com

6. A rossz reklámok nem csak a plakátokon, hanem a TV-ben is szép számmal akadnak. Itt van például ez a gyöngyszem, ami Mr Kipling-féle süteményeket reklámozza. A videó végén teljesen elvesztettük a fonalat, hogy tulajdonképpen mi is történik benne. 

 

7. A McDonalds egyik 80-as években megjelent reklámjában szereplő ijesztő Ronald bohóc és a Disney filmekből ismert őzike bizarr kombinációjától biztos, hogy nem jövünk karácsonyi hangulatba.

8. Az online étel házhozszállító cég 2012-es reklámjában szereplő harcoló fej nélküli csirkéhez nincs mit hozzáfűznünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://mixie.blog.hu/api/trackback/id/tr913509845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Mixie

Facebook oldaldoboz

Friss topikok

süti beállítások módosítása