5 Tipp, hogy könnyebben induljon a reggel!

reggel-1.jpeg

A hétköznapi reggeli kelések sokunk számára koránt sem egyszerűek. Veled is gyakran megesett, hogy folyton a telefonod szundi gombjával próbáltál még 5 perc alvásidőhöz jutni? Ha ismerős az érzés, mutatjuk azt az 5 tippet, amivel garantáltan könnyebben indulnak majd a reggelek!

1. Próbáld ki az Overnight Oatmeal-t!

reggel-22.jpeg

Nagyon sok múlik azon, hogy mit eszel reggelire. Próbáld elfelejteni a rohanós reggeli menüket, helyette készítsd el este a reggelidet!

Az overnight oatmeal már évek óta nagyon népszerű az angolszász területeken. Így nem csak elkerülöd a reggeli rohanós reggeliket, hanem még egyészséges étkezéssel is kezded a napot. A recept szuper egyszerű és nagyon gyorsan elkészíthető. Nem kell más hozzá, mint 2 csésze zab, 2,5 csésze tej, 1 teáskanálnyi vanília kivonat és egy fél teáskanálnyi fahéj. Ha még előző este készítjük el ezt a vitaminbombát az ízek kellemesen összeérnek, a magvak megpuhulnak és ezáltal 5 perccel tovább is alhatunk.

2. Válassz multifunkciós sminkterméket!

reggel-4.jpg

A többfunkciós sminktermékek használatával rengeteg időt spórolhatsz meg, használatukkal felgyorsíthatod a sminkelési folyamatot. Szerencsére mostanában nem kell sokáig keresned ezeket a termékeket, hiszen rengeteg ilyen sminket találhatsz a boltok polcain. Ezzel nem csak időt, hanem pénzt is megspórolhatsz. Végeredmény pedig egy abszolút hordható és gyors smink.

4. Rendszerezett ruhák

reggel-6.jpgKép forrása: dailymail.co.uk

Nincs mit felvenned? Sokunknak ismerős ez az érzés, amikor a rohanós reggeleken semmi nem akad a kézünkbe. Erre megoldás lehet egy jól, esetleg színek és ruhatípusok szerint rendszerezett gardróbszekrény. Ilyen esetekben az is segíthet, ha több alapdarabot beszerzünk. A fekete színnel pedig sose lehet mellé lőni!

5. Reggeli mozgás

reggel-5.jpgKép forrása: PopSugar.com

Tudjuk, elég klisésen hangzik, hogy mennyire fontos a reggeli torna, de tényleg sokkal fittebb leszel tőle egész nap. Próbáld ki például a plank-et, ami egy remek saját testsúlyos gyakorlat, ami garantáltan megmozgat és felfrissít.

6. Igyál citromos vizet!

reggel-3.jpeg

Hogy ha egy igazi energiabombára vágysz, nincs is jobb választás a citromos víznél! Reggelenként első dolog legyen, hogy egy pohárral megigyál ebből a csodaléből! A citromlé nem csak magnéziummal, kálciummal és káliummal látja el szervezeted, hanem méregtelenít, fokozza az anyagcserét és védi az immunrendszert is. Ez azért elég jól hangzik, nem? 

Forrás: TheBeautyBean.com

A bejegyzés trackback címe:

https://mixie.blog.hu/api/trackback/id/tr7213499765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Mixie

Facebook oldaldoboz

Friss topikok

süti beállítások módosítása