Így vedd rá gyereked az egészséges ételekre!

Világszerte egyre nagyobb problémát okoz a gyerekkori egészségtelen étkezés és az ebből következő elhízás. Szakértők szerint a legkisebbek is egyre több édességet és zsírós ételt esznek, gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre kevesebbet. Ennek oka többek között az is, hogy a szülőknek sokszor nincs energiájuk főzni, majd rávenni gyermeküket, hogy meg is egyék az ételt. Most egy amerikai édesanya, Laleh Mohmedi igazán kreatív ötletet eszelt ki arra, hogyan tudná megszerettetni az egészséges ételeket gyermekével. A lenyűgöző alkotásait Instagram-ra töltötte fel, melyekből most mi is hoztunk egy válogatást.

reg-1.jpg

reg-2.jpg

reg-10.jpg

reg-14.jpg

reg-7.jpg

reg-6.jpg

reg-3.jpg

reg-5.jpg

reg-21.jpg

reg-13.jpg

reg-15.jpg

reg-9.jpg

reg-8.jpg

reg-20.jpg

reg-16.jpg

reg-17.jpg

reg-11.jpg

reg-12.jpg

reg-19.jpg

reg-22.jpg

Ha nincs időd főzni, de mégis szeretnél egészséges ételt biztosítani gyermekednek, akkor rendelj ételt bárhol és bármikor a Simple alkalmazás használatával!

 

Forrás: Instagram/jacobs_food_diaries, jacobsfooddiaries.com

A bejegyzés trackback címe:

https://mixie.blog.hu/api/trackback/id/tr413838442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Mixie

Facebook oldaldoboz

Friss topikok

süti beállítások módosítása