5 tipp a praktikus és látványos íróasztalért!

iro0.jpeg

Manapság időnk nagy részét az irodában, a számítógép előtt töltjük, így érdemes ezt a helyet igazán igényesen berendezni. Sokszor az íróasztal jelenti második otthonunkat, így fontos, hogy kényelmesen és otthonosan érezzük ott magunkat minden nap. Most bemutatunk 5 tippet arra, hogyan varázsolgatod íróasztalodat a legmenőbb, legkényelmesebb hellyé!

1. Rendszerezett kábelek

Valószínűleg kevés olyan íróasztal van, ahol ne állnának hatalmas, kibogozhatatlan csomókban a kábelek. Sokszor teljesen elveszünk, hogy vajon melyik kábel pontosan hova is vezethet. Ehhez érdemes az egyes huzalokat felcímkézni, így nem fogod véletlenül az egész számítógépet áramtalanítani, ha csak egy konnektort kerestél a telefonodnak.

iro2.jpgthechicsite.com

2. Nagyobb felület

Ha túl kicsinek tartanád az asztalfelület, akkor néhány csipesz segítségével könnyedén megnövelheted azt. Bár a csipeszek tolltartóhoz vagy virágtartóhoz való rászerelése egy kis kézügyességet is igényel, azonban a végeredmény rendkívül jól néz ki, nem beszélve arról, hogy végre kényelmesen elférhetsz az asztalon.

iro3.jpgbrit.co

3. Színes egérpad

Az unalmas fekete, szürke egérpadok helyett egy színes, mintás egérpaddal is könnyedén feldobhatod asztalod. Ha nem találsz kedvedre valót egyik boltban sem, akkor magad is elkészíthetsz egyet, egy vékonyabb parafa edényalátét, egy vidám mintájú szövet és egy pillanatragasztó segítségével.

iro4.jpgthecraftedlife.com

4. Napi/heti teendőlista

Nem csak jól néz ki, hanem nagyon hasznos is, ha az íróasztalodon magad előtt tartod a napi teendők listáját. Ehhez szerezz be egy üvegből készült keret nélküli képtartót, amelynek üvegfelületére máris ragaszthatod a színes post-iteket.

iro1.jpgshannonclaireinteriors.com

5. Lábtartó

Munka és tanulás közben fő a kényelem! Ehhez pedig elengedhetetlen egy kényelmes lábtartó. A célnak már egy kisebb sámli is megfelel, azonban ezt a direkt erre a célra készített aranyos függőágyat kifejezetten imádjuk!

iro6.jpgamazon.com

+1 Ha egy kis pihenésre vágynáliro5.jpgamazon.com

 Forrás: buzzfeed.com

A bejegyzés trackback címe:

https://mixie.blog.hu/api/trackback/id/tr1613823082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Mixie

Facebook oldaldoboz

Friss topikok

süti beállítások módosítása