Szabadulj ha tudsz - Az ország 5 legjobb szabadulószobája

A gyakorlott szabadulók már biztosan végigjárták az ország minden eldugott kis zugában található szabadulószobákat, mi most mégis összeállítottunk Nektek egy listát kis hazánk legjobbra értékelt escaperoom-jairól.

abstract-chair-creepy-40748.jpg

1. E-Exit Emergency exit games - Látványos, izgalmas, lenyűgöző

A Budapest legjobb szabadulós játékának is titulált E-Exit szobák négy féle tematikus szórakozást kínál az oda látogatóknak. A legenyhébb, de korántsem egyszerű feladvány a "Borzadályos Cirkusz" nevet viseli, amit a kezdők is nyugodtan kipróbálhatnak, így megmenekítve a cirkusz rabságba esett állatait, és artistáit. Olvastátok már George Orwell regényét? Itt az idő, hisz az "1984'"-es szobában le kell ráznotok a Négy Testvér terrorszervezet tagjait. A rengeteg egyedi rejtvény, és a túlvilág lakatjai közönség kedvencekké váltak a "Heaven & Hell" szobában, ahol élet és halál között lebegtek. A legmagasabb nehézségi szinten áll a Santa Muerte, a lakatmentes szoba, ahol halandóként léphettek a Santa Muerte birodalmába. További infót itt találtok!

2. Kalózbarlang -  szabadulás a lebilincselő látványvilágból

birds-hd-wallpaper-ocean-37730.jpg

A 10. kerület Kalózbarlangja szó szerint odabilincsel majd. A legtaktikusabb, és fokozottan kalandvágyó "versenyzők" biztosan örülni fognak ennek a játéknak, ugyanis a kalózbarlang nem más, mint A Karib-tenger kalózai franchise hangulatát idéző furfangos feladványokkal teli szoba. Ráadásként gyerekek is egészen nyugodtan agyalhatnak a rejtvényeken mindenféle para nélkül. További infót itt találtok!

3. Locked Room Budapest - a valóság fogságában

A valósághű Locked Room pályák Budapest szívében állítják próbatétel elé az érdeklődőket. 7 tematikus pálya közül választhatunk, és a legjobb, hogy mind egy helyen található. A Műtő-, a két fajta Sorozatgyilkos-, a Bankrablás-, a Titkos Labor-, a Motel-, és a Kutatóbázis pálya igyekszik minél életszerűbb eseményeket illusztrálni. Elsőre talán egy krimisorozat egyes epizódjairól szólnak a pályák, de ha jobban belegondolunk (Ne adj Isten!) bárkivel előfordulhatnak az említett szituációk. A feladatotok 60 perc alatt kijutni az egyes pályákról. A gyakorlott szabadulóknak a Kutatóbázist ajánljuk, viszont akik az old-school stílust szeretik, A Műtőt próbálják ki! További infókat itt találtok!

4. Mystique Room - ámulatba ejt

ancient-architecture-art-262780.jpg

Budapest legszebb szabaduló pályáit találhatja az, aki a Jászai Mari tér közelében bolyong. A pályákat a tervező csapat úgy alakította ki, hogy mindenki könnyen beleélhesse magát a játékba, és mindemellett élvezhető, és teljesíthető szobákat kínáljanak fel nekünk. Íme a kínálat: Időgép, Wollongong tornya I-II, A Fárai sírja I-II, A Sógun árnyéka, A Katedrális. Bővebb infót a pályákról itt találtok!

5. TRAP - Team racing Against Puzzles

Tedd össze a kirakós darabjait! A játék szervezői, és kitalálói már előre felhívja a figyelmet arra, hogy mielőtt kipróbálnád a játékot, jó sok agyalásra számíts, ugyanis az egész szoba tele van feladványokkal, és kirakósokkal. Mindegy, hogy egy sorozatgyilkos, a KGB, egy bazi nagy aszteroida, kannibálok, vagy maga az éhhalál fenyeget, minden egyes szám, kép, tárgy a menekülésed kulcsa lehet. A TRAP kínálatában a Piramis, Trónok harca, Amazonas, és az Armageddon világai közül választhatsz, és bővül a lista, hiszen éppen építik a legújabb pályát. Izgatottan várjuk milyen ötlettel állnak elő legközelebb. További infóért kattints ide!

A bejegyzés trackback címe:

https://mixie.blog.hu/api/trackback/id/tr9613812268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Mixie

Facebook oldaldoboz

Friss topikok

süti beállítások módosítása