Néhány tipp, ha neked is fontos a gardróbod

 

Itt a tavasz, a megújulás és a lenge ruhák ideje. Néhány praktikus ötlet, ha szeretnéd felfrissíteni a ruhatárad és rendben tartani a szekrényed tartalmát esztétikailag és higiéniailag egyaránt. 

 

Szappanok, levendula

Az összehajtogatott ruhák kupacai közé tegyél be egy-egy kézi szappant, lehetőleg illatosítottat válassz, mert a ruhák átveszik az aromáját. A szappan felfrissíti a ruhákat és nem lesz dohos, állott szaguk. A felakasztott ruhákhoz használj szárított levendulát, kellemes illatot kölcsönöz nekik. Tedd a levendulát valamilyen textíliába, hogy ne hulljanak le a virág darabjai.

levendula.jpg

 

Molyírtók

Számtalan mesterséges molyírtót találsz a boltok polcain, de természetes anyagok is léteznek, amikkel könnyen távol tarthatod a lárvákat kedvenc ruháidtól. A már említett levendula remek molyírtó, akár szárítva, akár olaj formájában vattába áztatva. A szárított menta szintén nagyon erős és hatásos a molyokkal szemben. Mentából is használhatsz olajat! Szekrényhez tökéletes választás a cédrusfából készült polc, hiszen a cédrus is távol tartja a nem kívánatos állatkákat. Ezeken kívül természetes molyírtó még a fahéj, az eukaliptusz vagy a borsmenta, a lényeg, hogy erős aromával rendelkezzenek.

mentalevel.jpg

 

Táskatartó

A szekrényed ajtajába rögzíts néhány akasztót és rakd fel rájuk táskáidat. Ezzel helyet spórolsz és nem törnek be, kopnak el a táskák. Nem csak az ajtóra, akasztókkal tudod fellógatni kiegészítőidet, hiszen lehet venni táskatartó “horgokat”, amiket tetszőlegesen elhelyezhetsz a szekrényben.akasztos_taskarendezo.jpg

Fehérnemű rendező

Elsőre furcsán hangozhat, de tulajdonképpen egy nagyon egyszerű és hasznos tárgy. Könnyen átláthatóvá teszi a fehérneműs fiókot, utazásnál pedig a bőrönd tartalmát.

fheernemu_rendezo.jpg

Képek forrása: www.pinterest.com



A bejegyzés trackback címe:

https://mixie.blog.hu/api/trackback/id/tr5913732986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Mixie

Facebook oldaldoboz

Friss topikok

süti beállítások módosítása