2018 legnagyobb divattrendjei
Ezekre érdemes beruházni a tavaszi és nyári szezonban

Míg mi tavaly ősszel télikabátjainkat próbáltuk előhalászni, addig a legnagyobb divatházak már a tavaszi/nyári szezonra mutatták be legújabb kollekcióikat. Lassan az akciószezon végéhez közeledve a fast fashion boltok polcain is megjelennek a legújabb tavaszi és nyári darabok. A most következő válogatásunkban megpróbáltuk összegyűjteni milyen ruhadarabokra érdemes majd befektetni és odafigyelni a következő szezonban.  

Övtáska

Míg az elmúlt években a hátizsák aratott hatalmas sikert, idén valószínűleg egy újabb régi kiegészítő, az övtáska lesz egyre több boltban kapható. Az övtáska főként a 80-as 90-es évek vívmánya volt. Később annyira eltűnt a divat világából, hogy viselete egyenesen „divatbakinak” számított. Most azonban érdemes újra beszerezni egyet. A korábbi sportosabb változatokhoz képest – ahogy a hátizsáknál is megfigyeltük – egyre elegánsabb, díszesebb vagy éppen letisztultabb változatban jelenik majd meg.

symphonyofsilk.com, spottedfashion.com, thedebrief.co.uk, fashionfav.com

Pasztellszínek

A nyári szezonban egyre divatosabbak lesznek a pasztellszínek, különösen a levendula, melyet 2018 egyik színének is választották. A new yorki divathéttől a londoniig rengeteg tervezőnél felfigyelhettünk ezekre a finom színekre. A romantikus, kissé sápatag színek gyönyörűen illenek a lenge nyári ruhákhoz, így érdemes beszerezni egyet a pasztellszínek valamelyikében.

divat-5.jpgharpersbazaar.com

A farmer sötét árnyalata

A farmer kiűzhetetlen a divatból. Szinte nincs olyan év, hogy ez a hétköznapi anyag ne születne újjá valamelyik tervező fejében. Így van ez a 2018-as évben is, amikor a farmer inkább sötétebb árnyalata jelent meg a kifutókon. Sőt idén az sem lesz „szentségtörés”, ha tetőtől talpig farmerba öltözünk.

morimiss.blogspot.hu, pinterest.com, purewow.com

Ceruzaszoknya

A szoknyák fazonja is évről évre változik. Korábban inkább a harang alakú szoknyák voltak divatban, idén azonban a ceruzaszoknyáké lesz a főszerep. A ceruzaszoknya az 50-es években vált divatossá, azóta évről évre visszatér a kifutókra. A hiedelmekkel ellentétben nem csak magassarkúval, hanem sportcipőkkel is nagyon stílusos!

fashionista.com, refinery29.uk, .closetfulofclothes.com

Derék hangsúlyozása

Végre véget ér a formátlan oversize ruhák és kabátok időszaka. Helyette jönnek a nőiesebb vonalat képviselő derekat hangsúlyozó ruhadarabok. Érdemes lesz az idei szezonban beszerezni néhány szebb övet, vagy a fentebb említett övtáskával is könnyedén kihangsúlyozhatjuk ezt a testrészünket. Szintén tavasszal nagy divat lesz a középen övvel megkötött trench kabát.

Rojtok

Ha eddig a rojtokat, csak fesztiválokon tudtad elképzelni, akkor itt az ideje kipróbálni ezt a vidám részletet a hétköznapi viseletben is. 2018-ban ugyanis a rojt mindenhol jelen lesz, szoknyákon, táskákon és kabátokon egyaránt. 

divat-9.jpgvogue.fr

Kockás minta

A kockás minta különböző ruhákon, kabátokon, blézereken egész télen tombolt, és nagyon úgy tűnik, hogy helyzete idén tavasszal sem fog meginogni. A örök klasszikus minta több tavaszi kabáton és nyári ruhán visszaköszön majd, így akár a télen beszerzett kockás darabjainkat is bátran hordhatjuk a következő szezonban.

divat-13.jpgthezoereport.com, harpersbazaar.com

 Forrás: Vogue

A bejegyzés trackback címe:

https://mixie.blog.hu/api/trackback/id/tr913614259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Mixie

Facebook oldaldoboz

Friss topikok

süti beállítások módosítása