Videoklipek, amikben híres színészek szerepelnek!

dal-1.png

A hollywoodi színészek sem azonnal nagyjátékfilmekben kezdték karrierjüket. Vannak, akik modellkedéssel, statisztaként, reklámfilmekben vagy éppenséggel videoklipekben próbálkoztak kezdetekkor. Persze vannak olyan befutott sztárok is, akik később is szívesen elvállaltak ilyen szerepeket. Most lássuk, ki volt az a 10 híresség, aki már zenei klipekben is megcsillogtatta tehetségét. 

Scarlett Johansson (Justin Timberlake - What Goes Around… Comes Around)

Talán kevesen emlékeznek arra, hogy a Bosszúálló-filmek előtt Scarlett Johansson szerepelt Justin Timberlake klipjében. Az alkotás a 2007-es MTA VMA-n megnyerte a legjobb videoklipnek járó díjat.

Emma Watson (One Night Only - Say You Don’t Want it)

Emma és a brit One Night Only együttes frontembere, George Craig egy közös fotózáson találkoztak. Feltehetőleg olyan jó kapcsolat alakult ki kettőjük között, hogy a színésznő azonnal igent mondott a zenész felkérésére.

Halle Berry (Limp Bizkit - Behind Blue Eyes)

Limp Bizkit híres slágere eredetileg a The Who száma volt, amelyet 2003-ban dolgozott fel a nu metál zenekar. A szám klipjében a már Oscar-díjas Halle Berry tűnik fel, aki 2002-ben kapta meg a legrangosabb filmes díjat a Szörnyek keringője című filmben nyújtott alakításáért.

Jake Gyllenhaal (Vampire Weekend - Giving Up the Gun)

A Vampire Weekend Giving Up the Gun című videoklipjében nem csupán Jake Gyllenhaal, hanem Joe Jonas és Lil Jon is feltűnik.

Rupert Grint (Ed Sheeran - Lego House)

A Harry Potter-ből ismert Rupert Grint és az énekes-dalszerző Ed Sheeran nem csak hajszínük miatt hasonlítanak egymásra. Így nem meglepő, hogy Rupert az énekes szerepébe bújik a videoklip kedvéért. 

Bruce Willis (Gorillaz – Stylo)

A Gorillaz klipjeiben jellemzően animált figurákat alkalmaz. A Stylo című dalukban azonban a rajzolt alakok mellett az ekkor már világhírű Bruce Willis is feltűnik. 

Kristen Stewart (Jenny Lewis – Just One of the Guys)

Jenny Lewis szuper hangulatú klipjében Kristen Stewart mellett látható még Anne Hathaway és Brie Larson is, akik a háttérben zenélnek vagy éppen énekelnek. 

Forrás: cosmopolitan.com

A bejegyzés trackback címe:

https://mixie.blog.hu/api/trackback/id/tr6713899798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Mixie

Facebook oldaldoboz

Friss topikok

süti beállítások módosítása