Minden idők legélethűbb cosplayei

cos-0.jpg

Nem sokára jön a farsangi időszak, ami újabb lehetőséget ad a beöltözésre. Míg mi, átlagemberek kínlódások árán találjuk ki még a legegyszerűbb jelmezeket is, addig vannak olyanok, akik tökélyre fejlesztették a beöltözés művészetét.

A cosplayesek évről évre összegyűlnek külön erre szervezett találkozókon, hogy megmutassák egymásnak és a világnak ütős jelmezeiket. A kitartó és kreatív rajongók iszonyú időt, pénzt és munkát fektetnek bele ezek elkészítésébe. Így hát, ha azt hinnénk, hogy egy gimis farsangról van szó, nagyon tévedünk. A cosplayesek nem csak filmes karakterek bőrébe bújnak, hanem animék, videojáték- és képregényhősök jelmezét is magukra öltik.

Vannak olyan jól sikerült remekművek ezek között, amik szinte megszólalásig hasonlítanak az eredeti karakterekre. Most ezekből hoztunk egy válogatást:

cos-1_2.jpgalysontabbitha

cos-7.jpgalysontabbitha

cos-8.jpgTop4King

cos-9.jpgJavaReallySucks

cos-3.jpgannafaithxoxo

cos-4.jpgJonty

cos-5.jpggeeksaresexy

cos-6.jpginfamousbylaura

cos-20.jpgmaresclop

cos-2.jpgapril_gloria

cos-19.jpgsummakeup

cos-18.jpgRhihard

cos-16.jpgLenin Tadeo Rodriguez

cos-15.jpgtaszebenyi

cos-14.jpgalysontabbitha

cos-13.jpgProteon

cos-12.jpgj0be

cos-11.jpgm_mellu

cos-10.jpgfilmdetail

cos-21_1.jpgD___N

Forrás: boredpanda.com 

A bejegyzés trackback címe:

https://mixie.blog.hu/api/trackback/id/tr2813549165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsíros Bödön 2018.03.06. 15:48:48

Van pár borzasztó jó. Főleg a vége fele. De Hermione rohadt idegesítő. Az őt játszó csajt is utálom, de ez a cosplay csaj még irritálóbb.

Hirdetés

Mixie

Facebook oldaldoboz

Friss topikok

süti beállítások módosítása