Az idei tavasz/nyár ékszer trendjei

Ahogy a ruháknál, az ékszereknél is visszaköszönnek a 80-as évek. Az elegáns ékszereket és a fiatalosabb vonalat kedvelők is megtalálhatják az ízlésüknek megfelelő trendi kiegészítőket.

Átlátszó, üveghatású műanyag

Idén nagyon divatosak az átlátszó kiegészítők, ez főleg a táskákon, fülbevalókon látszik meg.

atlatszo_muanyag.jpg

Fesztivál karszalagok

Vannak, akik éveken keresztül hordják egy-egy emlékezetes fesztivál szimbólumát, a karszalagot. A több napos bulizás miatt, ezeket a belépő karszalagokat egyre masszívabb anyagokból készítik. Na, idén ez is trendi!

feszti_karszalag.jpg

Gyümölcsöskert

Hódítanak az élénk színű gyümölcsminták. Dinnye, banán, citrom, kivi. Gyümölcsökkel díszített ruháinkhoz idén könnyű lesz ékszert találni, az üzletek ugyanis tele lesznek hasonló mintájú kiegészítőkkel.

gyumik.jpg

Brossok

Az utóbbi néhány évben láthattunk már próbálkozásokat, amik szeretnék visszahozni a divatba a brossokat és kitűzőket. Most hangsúlyt kapnak a trendekben az extrém és a visszafogott darabok egyaránt.

brossok.jpg

Sok-sok lánc

Ez ugyan nem újdonság, de szépen kiemeli a dekoltázst és a nyak vonalát, ha sok láncot hordunk egyszerre. Akár kombinálhatjuk is a vékonyabb visszafogottabb darabokat, az extrémebb, feltűnőbbekkel.

sok_lanc.jpg

Felemás fülbevalók

Éljen az aszimmetria! Egy hosszú, vékony fülbevaló elegáns tud lenni, akkor is, ha csak az egyik fülünkben van. Kombinálhatjuk a geometrikus formákat, az idei szezonban nem lesz szokatlan látvány, ha két különböző fülbevalót viselünk.

felemas.jpg

Nyárias kiegészítők

A virágfűzér eddig fejpánt formájában volt divatos, most pedig nyakláncként. Kötelező fesztiválkellék.

viragfuzer.jpg

Extra hosszú, lógós fülbevalók

Az elegáns kiegészítők kedvelőinek ezt a választást ajánljuk.

hosszu_fulbevalo.jpg

Diszkógömb a fülben

Azoknak, akik a feltűnőbb fülbevalókat kedvelik, ez a tökéletes darab. Nem ciki, ha diszkógömböt hordunk a fülünkben, sőt!

diszkogomb.jpg

Barokkos fényűzés

A díszes, színes kövekkel kirakott fülbevalók és nyakláncok ideálisak hétköznapokra és elegáns alkalmakra egyaránt.

barokk.jpg

Képek és forrás: vogue.fr

A bejegyzés trackback címe:

https://mixie.blog.hu/api/trackback/id/tr8213717408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Mixie

Facebook oldaldoboz

Friss topikok

süti beállítások módosítása