Legédesebb sütemény ötletek Valentin napra!

Lassan közeledik a Valentin nap, így érdemes lassan elgondolkozni mivel lepjük meg párunkat február 14-én. A méregdrága vacsorák helyett idén érdemes valami apró süteménnyel elkápráztatni szeretteinket.  Ha a gyertyákat és a szivecskés dekorációt már beszerezted nincs is más dolgod, mint kipróbálni a most bemutatásra kerülő néhány különleges ötletet, melyekkel a legegyszerűbb süteményeket is könnyedén feldobhatod.

Cseresznyés lepény

Valószínűleg minden valentin napi buli legnagyobb szenzációja lesz ez a szerelmeslevél alakú lepény. Annak ellenére, hogy nagyon jól néz ki, elkészítése egyáltalán nem bonyolult. A kinyújtott tésztából vágjunk ki egy élesebb kés segítségével egy rombuszalakú formát, majd a szélek behajtogatása után a tésztába töltsük bele a cseresznyés tölteléket. A sütőbe helyezve 15-20 perc után már kész is ez aranyos finomság!

lizbushong.com

Kupidó bownie

A csoki és brownie rajongók is megtalálhatják kedvencüket Valentin nap alkalmával. Néhány fapálcikával és rózsaszín gumicukorral könnyedén feldobhatjuk ezeket az egyszerű, finom süteményeket, amik így garantáltan leveszik szeretteinket a lábukról.

itsalwaysautumn.com

Csokis, rózsás muffin

A sima csokoládés muffinokat is könnyedén feldobhatjuk, ha a tetejükre csokimasszából különböző formákat vagy díszítőmintákat alkotunk. Ez a rózsa díszítésű finomság különösen szemet gyönyörködtetően néz ki és valószínűleg az íze is mennyei.

errenskitchen.com

Szív formájú csokoládé

Ha csak egy kis aprósággal szeretnénk meglepni párunkat vagy családunkat, akkor ez a kis méretű bonbon tökéletes választás! Elkészítéséhez elég egy szívalakú jégkockatartó használata is, aminek minden rekeszébe tegyél néhány szem különböző cukorkát. Ezután olvassz meg egy fehér csokoládét és csurgasd bele a tartóba. Tartsd hűvös helyen, majd forgasd ki a finomságokat a jégkockatartóból.

number-2-pencil.com

Forrás: lizbushong.com, itsalwaysautumn.com, errenskitchen.com, number-2-pencil.com 

A bejegyzés trackback címe:

https://mixie.blog.hu/api/trackback/id/tr2613635848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Mixie

Facebook oldaldoboz

Friss topikok

süti beállítások módosítása