5 tipp, hogyan alakítsd át a karácsonyi dekorációt szilveszterre

pexels-photo-714703.jpeg

Még ki sem pihentük a karácsonyi fáradalmakat, de máris nyakunkon az új év. Az idő rövidsége miatt azonban néha nem jut már idő külön dekoráció beszerzésére. Most összegyűjtöttünk 5 praktikus módszert, amivel csodás szilveszteri dekorációkat készíthetsz a karácsonyi díszek felhasználásával.

Szilveszteri tortadísz

Ha szilveszteri hangulattal szeretnéd feldobni az ínycsiklandó új évi tortát, könnyedén megteheted a karácsonyfáról levett girland felhasználásával. Emellett még szükséged lesz egy fapálcára és egy aranyszínű ragasztóra is. A feldarabolt girlandot az arany ragasztószalag segítségével könnyedén a fapálca tetejére illesztheted, a kész díszt pedig máris beleszúrhatod a tortába.

szilveszter-1.jpgForrás: simplemost.com

Pohárjelölő

A szilveszteri ünnepség elengedhetetlen elemét, a pezsgős poharat is könnyedén díszítheted a karácsonyi girlandok segítségével. Egy levágott, kör alakú girland darabot ragassz rá egy szívószálra vagy egy fapálcára és máris alkalomhoz illőbb lesz a pohár!

szilveszter-2.jpgForrás: pinterest.com

Konfetti

A konfettiért sem kell azonnal a boltba szaladnod, ugyanis a régi karácsonyi üdvözlőlapok felhasználásával otthon is könnyedén elkészítheted a nélkülözhetetlen újévi díszt. Egyedül egy kör alakú lyukasztóra lesz szükséged és máris készen vannak a színes papírdarabok.

szilveszter-4.jpgForrás: plentyofcolour.com

Fali dísz

Ehhez a lelógó, falra akasztható dísz elkészítéséhez csak egy aranyszínű, kicsit vastagabb csomagolópapírra és néhány arany színű madzagra lesz szükséged. A csomagolópapírból vágj ki különböző méretű kör alakú formákat, amiket ragassz rá a madzagra. Máris kész a szilveszteri buli dísze!

szilveszter-5.jpgForrás: pinterest.com

Girland

Ehhez a szilveszteri hangulatú girland elkészítéséhez egy hosszabb szalagra van szükséged, aminek a széleit picit vagdosd be egy ollóval. A kész szalagot kicsit megcsavarva már fel is akaszthatod a szekrényre vagy az asztalra. 

szilveszter-3.jpgForrás: simplemost.com

Forrás: simplemost.com

A bejegyzés trackback címe:

https://mixie.blog.hu/api/trackback/id/tr2213529871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Mixie

Facebook oldaldoboz

Friss topikok

süti beállítások módosítása