Karácsonyi ajándékcsomagolás kreatívan!

csomag-7.jpg

Sokunk fejében él az a filmekből és reklámokból is jól ismert kép, amikor a karácsonyfa alatt szebbnél szebb dobozok és ízléses csomagolású ajándékok lapulnak. Azonban a valóság sokszor egészen más. Ha te is unod már a sima ajándéktasakos megoldást, akkor íme 5 szuper ötlet, amivel igazán feldobhatod még a legunalmasabb ajándékokat is.

1. Aranyos

Ezeknek az aranyos hóemberes és állatkás csomagolásoknak biztosan nem fogsz tudni ellenállni. Elkészítéséhez pedig csak különböző színű papírokra és egy fekete filcre van szükséged. Ezzel a csomagolással még a legegyszerűbb csokikat vagy desszerteket is feldobhatod.

csomag-aranyos.jpgnotonthehighstreet.com, thegraciouswife.com

2. Elegáns választás

Ha egy igazán különleges csomagolással szeretnéd meglepni férfi ismerőseidet, ezt a kreatív és egyben elegáns csomagolást neked találták ki. Ez az ajándék biztosan nagyon jól fog mutatni a karácsonyfa alatt. 

csomag-8.jpgohhappyday.com

3. Macskatulajdonosoknak

Ezt a szuper aranyos csomagolást kifejezetten macsakatulajdonosoknak vagy macskaimádóknak ajánljuk. Elkészítése meg tényleg szuper egyszerű, hiszen nem kell a csomagolópapíron kívül más hozzá, mint egy fekete filc és egy piros madzag.

csomag-9.jpgbestcreativity.com

4. Egyszerű, de nagyszerű

A listánkban azért szerepel egy-két egyszerű, de mégis nagyon stílusos és szép ötletet, ami biztosan mosolyt fog csalni minden szeretted arcára. Ezekre ránézve máris látszik, hogy időt és energiát is belefektettél az ajándékozásba. 

csomag-egyszeru.jpgtheculturetrip.com, notonthehighstreet.com

5. Bevállalósabbaknak

Ha mégiscsak az ajándéktasaknál maradnál itt van egy kicsit bevállalósabb módszer a díszítéséhez.

csomag-10.jpgone-stop-party-ideas.com

A bejegyzés trackback címe:

https://mixie.blog.hu/api/trackback/id/tr6313511965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Mixie

Facebook oldaldoboz

Friss topikok

süti beállítások módosítása