5 vidámpark, amire már nagyon vár a világ!

Világszerte számos új vidámpark nyílik a következő években. Bár a legtöbb szórakoztatóközpont az Egyesült Arab Emirátusokban és Kínában épül, de Moszkvában és Londonban is megnyílik az első komolyabb létesítmény. Most a CNN összeállított egy listát azokról a vidámparkokról, amikre érdemes odafigyelni a közeljövőben.

Pandora – The World of Avatar, Florida, USA

Tavaly a The Walt Disney Company vezérigazgatója, Bob Iger bejelentette, hogy a Pandora – The World of Avatar nevű tematikus vidámpark idén májusban nyitja meg kapuit a Floridában található Orlando-ban. A látogatók elutazhatnak a lélegzetelállító Pandorába, ahol a készítők elmondása szerint lebegő hegyektől kezdve a foszforeszkáló növényekig mindent láthatnak. A programok során a vendégek végigutazhatnak az esőerdőben kanyargó folyón, de a bátrabbak Banshee-t megülve szelhetik át Pandórát.

theverge.comcnn.com, digitalspy.com

Star Wars Land, Kalifornia, USA

Valószínűleg döbbenetes hely lesz a Star Wars filmekre épülő élménypark, ami várhatóan 2019-ben nyitja meg kapuit a látogatók előtt. A park a kaliforniai Orange megyében található egy közel 56 600 négyzetméteres területen. Az építkezés egyelőre titokban zajlik, azonban a Disney nem olyan régen nyilvánosságra hozta a komplexum első koncepciós rajzait. Reméljük az itt látható tervekből minél több minden megvalósul majd a kész parkban.

thesun.co.uk

Paramount Park, London

Még 2012-ben jelentette be a Paramount Pictures, hogy nagy tervei vannak az Egyesült Királyságban. A stúdió Anglia délkeleti részén, Kent megyében szeretné megépíteni a London Paramount Entertainment Resort-ot, amelynek része lesz egy nem mindennapi vidámpark is. A szórakoztatóközpont attrakciói a BBC népszerű sorozataira, a Sherlock-ra, a Doctor Who-ra és a Top Gear-re épülnek. A nyitás pontos időpontjáról egyelőre még nem tudni semmit. Mindenesetre nagyon reméljük, hogy végül megvalósul a vidámpark. 

dailymail.co.uk

Warner Bros. World, Abu Dhabi

Az Abu Dhabiba tervezett parkban nem csak a DC-filmek szuperhőseivel, Batmannel és Supermannel találkozhatunk, hanem a Bolondos Dallamokban megismert karakterekkel is. A létesítményt arra a szigetre tervezték, ahol a Formula 1-es versenyeket is rendezik. A park várhatóan még az idei évben megnyitja kapuit, ahol a tervek szerint összesen 29 hullámvasutat és más látványosságot csodálhatnak meg a látogatók.

wbworldabudhabi.com

Universal Studios, Moszkva

Moszkvában építik fel az első európai Universal Studios Park-ot. A park területén élményfürdő, szálloda és bevásárlóközpont várja a látogatókat. Természetesen az épületkomplexumból nem hiányozhatnak a játékok se. A területet tematikusan osztják fel. Minden egyes övezet a filmstúdió egy-egy filmjének lesz szentelve. A park megnyitására még egy darabig várnunk kell, ugyanis várhatóan 2022-re készül csak el a létesítmény.

park-15.jpgskyscrapercity.com

MIÉRT FÁRADNÁTOK A SORBAN ÁLLÁSSAL, HA PÁR GOMBNYOMÁSSAL TIÉTEK LEHET A KÍVÁNT MOZIJEGY? 
EHHEZ HASZNÁLJÁTOK A SIMPLE ALKALMAZÁST!

 

Forrás: cnn.com

A bejegyzés trackback címe:

https://mixie.blog.hu/api/trackback/id/tr3113841444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Mixie

Facebook oldaldoboz

Friss topikok

süti beállítások módosítása