Ezek voltak a 2017-es év legjobb Youtube videói!

youtube-3.jpg

2005 óta a Youtube egyre nagyobb és nagyobb teret hódít az új generációs internetes celebek, a vicces videók és az egyslágeres előadók számára. A Youtube idén is nyilvánosságra hozta a legtöbbet nézett videók listáját. A videók csak nem 633 milliós nézettséget hoztak az oldalnak. Ez azt jelenti, hogy az emberek összesen 40 millió órán át nézték ezeket a képsorokat, ami kicsit sokkoló szám. Bár valljuk be, mi is rengeteg időt töltünk a videós platformon. Most mutatjuk az idei év 10 legnézettebb videóját:

10. Egy gyerek megzavarja a BBC News élő adását

Az idei év se hiányozhat kínos tv híradós videó nélkül. Robert Kelly éppen a BBC News-nak adott interjút, amikor gyereke hirtelen besétál az élő adásban apja mögé. A videón láthatjuk, ahogy a politológus rezzenéstelen arccal próbálja kezével kihessegetni a gyereket. A végeredmény pedig rendkívül szórakoztató. A videót eddig több mint 25 millióan látták. 

9. In a Heartbeat

Beth David és Esteban Bravo által készített aranyos animációs rövidfilm, In a Heartbeat címmel szintén belopta magát a nézők szívébe.

8. Az egész világ története

Bill Wurtz már évek óta oszt meg animációs videókat, azonban eddig egyik se aratott ekkora sikert, mint ez a 20 perces, világ történelmét bemutató rövidfilm.

7. Donald Trump beiktatása, kicsit másképp

A csatorna az Alkonyat és a Star Wars videók mellett most Donald Trump beiktatását is feldolgozta, kicsit másképp. A csatornán ez az egyik legnézettebb videó.

6. Lady Gaga show-ja a Super Bowl szünetében

Idén a pop királynője Lady Gaga lépett fel az amerikaiak egyik legnagyobb eseményének számító Super Bowl szünetében. A Youtube szerint a videót, az adás másnapján már 3,8 millión nézték meg.

.

5. Ed Sheeran Carpool Karaoke című műsorban

Ed Sheeran feltűnik James Corden népszerű Carpool Karaoke műsorában. A csatorna már a harmadik éve szerepel a Youtube listáján, tavaly például Adele látogatott el a műsorba.

4. Darci Lynne, egy 12 éves hasbeszélő kislány az America’s Got Talent-be

Az America’s Got Talent zsűrije lenyűgözve figyelte a 12 éves hasbeszélő kislány produkcióját, akit be is juttattak az élő showba.

3. Pingpong trükkök

Öröm nézni ezeket a dominó-szerűen felépített pingpong trükköket.

2. Kyle Hanagami koreográfiája Ed Sheeran Shape of You című számához

Több mint 118 millió megtekintéssel a Los Angeles-i banda szerepel a lista második helyén. A Youtube szerint ez a videó minden idők legnézettebb videója ebben a műfajban.

1. The Mask Singer fellépése

Ez a videó volt a Youtube legnézettebb videója 2017-ben. Az emberek legjobban The Mask Singer nevű énekesre voltak kíváncsiak, aki ezáltal nem csak ebben az ázsiai műsorban aratott hatalmas sikert. 

Forrás: YouTube.com

A bejegyzés trackback címe:

https://mixie.blog.hu/api/trackback/id/tr1913499963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Mixie

Facebook oldaldoboz

Friss topikok

süti beállítások módosítása