A legfurcsább esküvői helyszínek

Sokan úgy gondolják, hogy az esküvő életünk egyik legfontosabb napja, így a párok igyekeznek ezt a napot igazán különlegessé varázsolni. Míg egy átlagember számára már egy szabadtéri vagy tengerparti esküvő is nem mindennapi lehet, addig vannak olyanok, akik további szintre lépve furcsábbnál furcsább helyszíneket választanak ki a nagy napra. A most következő válogatásukban bemutatunk néhány egészen bizarr esküvői helyszínt.

Több 100 méterrel a föld fölött

Sokan ábrándoznak a szabadtéri, gyönyörű kilátással rendelkező esküvői helyszínekről. Egy frissen házasodott pár is valószínűleg így volt ezzel, amikor egy egészen különös helyszínt választott a nagy napra: Utah államban található több 100 méter mélyen elterülő kanyont. Több ezer huzalt feszítettek ki a szakadék fölött, amin végigsétálva zajlottak az események. Közben a násznép a biztos talajról követte nyomon a nem mindennapi házasságkötést.

 simplemost.com

Bungee-jumping esküvő

Az előző esküvőhöz hasonlóan egy brüsszeli pár sem volt valószínűleg tériszonyos. A pár a belga fővárosban 50 méter magasan tartotta a szertartását, ahol 20 vendég és egy külön emelvényen elhelyezett zenekar is velük tartott. A boldogító igen kimondása után a friss házasok le is ugrott a mélységbe. Az esküvőt egyébként egy direkt erre alapított cég, a Marriage In The Sky szervezte. Így ha bárkinek kedve lenne több méterről fejest ugrani az igen után, bármikor könnyedén megteheti.  

dailymail.co.uk

A nagy igen, cápákkal

April Pignataro és Michael Curry 2010-ben házasodtak össze New Yorkban. Násznépként pedig nem mást "hívtak" meg a nagy eseményre, mint cápákat. Akármennyire bizarrul hangzik, a friss házaspár egy akváriumban mondta ki az igent, különböző fajtájú cápák társaságában. Persze saját védelmük érdekében egy ketrecbe terelték őket és persze búvárfelszerelést is viseltek. A vízhatlan mikrofonok segítségével pedig élőben közvetítették az eseményt a családoknak és a barátoknak, így ők sem maradtak le a nagy napról.

discovery.com, wfuv.org

Biciklis esküvő

Egy orosz pár egy igazán egészséges módját választotta a házasságkötésnek. A biciklirajongó páros fehér esküvői ruhában, a várost körül biciklizve mondta ki az igent. A násznép pedig természetesen szintén biciklivel követte őket.

ottenki-serogo.livejournal.com

Esküvő a kiárusítás között

Talán mindegyik példa közül a legérthetetlenebb ez az esküvő lehet, ahol a friss jegyesek egy diszkontáruházban mondták ki a boldogító igent. A bolt tulajdonosa megpróbált esküvői dekorációt varázsolni az üzlethelyiségbe, de ettől függetlenül a pár a 99 centes leértékelt termékek között házasodott össze. Valószínűleg nagyon sokat járhattak ebbe a boltba.

laweekly.com

 Forrás: simplemost.comottenki-serogo.livejournal.comlaweekly.comdailymail.co.uk, discovery.com

A bejegyzés trackback címe:

https://mixie.blog.hu/api/trackback/id/tr6713617670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Mixie

Facebook oldaldoboz

Friss topikok

süti beállítások módosítása