Desszertek, amik túl aranyosak, hogy megegyük őket
Aranyos desszert ötletek édesszájúaknak

sutik-0.jpg

Manapság a boltok és cukrászdák polcai telis-tele vannak finomabbnál finomabb édességekkel. A cukrászok mindig próbálnak valami különlegességet belevinni ezekbe a finomságokba, és lenyűgözni a vevőket nem csak különleges ízkombinációkkal, hanem aranyosabbnál aranyosabb dizájnnal. Most összeválogattuk a legaranyosabb édességeket, amiket szinte fáj a szívünk megenni.  

Unikornisos

Az unikornis mánia már mindenhol hódít. Nem csak a játékboltok polcain tűnik fel több és több unikornisos játék, hanem lassan a gasztronómiát is meghódítja. Az utóbbi néhány hónapban robbant be az unikornisos macaron, ami egy igazi glitteres és színkavalkádos csoda az édességek szerelmeseinek.

Custom Macarons Sydney | Mykim (@arelio_sweetbox) által megosztott bejegyzés,

 

Christina | Confectionary Art (@christinascupcakes) által megosztott bejegyzés,

 

Pandás

Úgy tűnik, a macaron tökéletes alapanyagot szolgáltat az aranyosabbnál aranyosabb díszítéseknek. Ez a pandás változat nem csak szuper jól néz ki, hanem elkészítése egyszerűbb, mint gondolnád!

sutik-1.jpgForrás: boredpanda.com

Ünnepi

Bár az ünnepek már elmúltak, azért még jövőre kipróbálhatod ezt az ötletes karácsonyi sütemény díszítést.

sutik-5.jpgForrás: pinterest.com

Disney-rajongóknak

Ezzel az ötlettel bármilyen kekszet könnyedén feldobhatsz. A Disney-rajongók valószínűleg teljesen oda lesznek ezért az apró édességért.

sutik-3.jpgForrás: lilluna.com

Márványmintás fánk

Az amerikai National Restaurant Association szerint a 2018-as évben egyre népszerűbbek lesznek a különleges ízvilágú fánkok. Ez a márványmintás mestermű pedig már kifejezetten az extrém kategóriába tartozik. 

sutik-2.jpegForrás: sprinklesforbreakfast.com

Fagylalt mennyország

Már most vágyakozva tekintünk a nyári melegre és persze a nyár elengedhetetlen kellékére a fagyira. Kár, hogy ezt az aranyos mesterművet is csak néhány percig csodálhatjuk a kánikulában.

sutik-6.jpgForrás: pinterest.com

Tacskóimádóknak

Ki gondolta volna, hogy egy hosszúkás csokiból és néhány csoki darabkából ilyen ötletes finomság is elkészíthető.

sutik-4.jpgForrás: handmadecharlotte.com

Borítókép forrása: delish.com

A bejegyzés trackback címe:

https://mixie.blog.hu/api/trackback/id/tr9113546981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Mixie

Facebook oldaldoboz

Friss topikok

süti beállítások módosítása