2018 legjobban várt visszatérő sorozatai

A különböző streaming szolgáltatóknak köszönhetően évről évre nő a sorozatok száma. Ez persze azt is jelenti, hogy egyre könnyebb elveszni a produkciók útvesztőjében. Most megpróbáltuk összeszedni azokat az idén visszatérő szériákat, amik a képernyő előtt tartanak majd az esősebb napokon is.

13 okom volt, 2. évad (május 18.)

Amikor a Netflix tavaly bejelentette, hogy folytatni fogják a nagy sikerű young adult sorozatot, a rajongók máris találgatni kezdtek, vajon az alkotók, hogy szövik tovább a szálakat. Míg az első évad 13 részben feldolgozta Jay Asher regényét, addig az új évad már szabad kezet adott a készítőknek. A folytatás most az első részben megnevezett emberek saját sztorijára fog koncentrálni, így mások szemszögéből is láthatjuk, hogyan zajlottak az események. 

indulgeme.ie

A balszerencse áradása, 2 évad (március 30.)

Kétségtelen, hogy a tavalyi év egyik legkellemesebb meglepetése A balszerencse áradása könyvsorozatból készült Netflix-es széria volt. Az első évad kissé groteszk humorával, izgalmas kalandjaival és drámai jeleneteivel azonnal belopta magát a nézők szívébe. Így nem csoda, hogy idén újra nyomon követhetjük a Baudelaire-árvák történetét, ezúttal 10 részen keresztül. A folytatás, az ötödiktől a kilencedik kötet eseményeit öleli fel, mindegyik könyvre 2-2 részt szentelnek az írók. Daniel Handler regényét nehezen lehetne ennél zseniálisabban adaptálni.

Marvel’s Jessica Jones, 2. évad (március 8.)

Már 2 éve annak, hogy először láthattuk a Marvel-képregényekből ismert alkoholista magánnyomozót. A Daredevil után egy újabb jó sorozatot kaphattunk ekkor kézhez, aminek népszerűsége azóta is töretlen, hiszen idén márciusban érkezett a folytatás. A második évadban még mélyebbre áshatunk Jessica múltjában. Ezen kívül még több játékidő jut az első évad jól ismert karaktereire, így Patsky Walkerre is.

Westworld, 2. évad (április 23.)

A két éve debütáló Westworld az HBO szuperprodukciói közül a legjobbak közé tartozik. Bár kicsit sokat kellett várnunk a folytatásra, de végre megérkezett a második évad, ahol kiderül, hogyan folytatódik a park története. A készítők ígéretéhez híven kitekinthetünk a park színfalai mögé, sőt a többi világba is ellátogathatunk az évad során. Persze ezek mellé jön a már jól megszokott komplex történet és az izgalmas karakterek, amelyek idén sem okoznak majd csalódást. 

Aranyélet, 3. évad (TBA)

Valószínűleg kevés olyan igazán igényes magyar sorozat van, mint az Aranyélet, amelynek idén ősszel fog debütálni a 3., egyben utolsó évada. A készítők állítása szerint a folytatás visszatér majd a gyökerekhez, ezáltal földhözragadtabb lesz a sötétebb második évadnál. Állítólag a harmadik etap bővíteni fog a politikai áthallások tekintetében is. Így kíváncsian várjuk mit hoznak ki a készítők a hazai sorozatok gyöngyszemének tartott alkotásból.

Egy szolgálólány meséje, 2 évad (április 25.)

8 Emmy- és 2 Golden Globe-díj után nem meglepő, hogy a készítők folytatják a tavalyi év egyik legdrámaibb sorozatát, az Egy szolgálólány meséjét. Az új 13 részes évad sem ígér szép jövőt a sorozat hősei számára. A folytatásban betekintést nyerhetünk a gyarmatok borzalmas életkörülményeibe, illetve fontos szerepet kap majd rasszizmus témája is. A már ismert szereplők mellett láthatjuk még Clea DuVall-t, Samira Wiley-t és Madeline Brewer-t is.

The Man in the High Castle, 3. évad (december 16.)

Az Amazon saját gyártású sorozata a legendás sci-fi író Philip K. Dick Az ember a fellegvárban című regénye nyomán készült. Az idén debütáló harmadik évadban hőseink már biztosan visszatérhetnek a náci hatalmak által megszállt Egyesült Államokba. Frank Spotnitz menet közben elhagyta a sorozatot, így a showrunner helyét a harmadik évadra Erc Overmyer vette át.

wikia.com

The OA, 2 évad (TBA)

A különleges képi világgal, érdekes zenékkel megfűszerezett első évadot sokan életük legnagyobb sorozatélménynek tartották. A második évadot még csak idén januárban kezdték el forgatni, így egyelőre nem is tudunk sokat a folytatásról. A készítők csak annyit árultak el, hogy az új évad 8 részes lesz és állítólag Golden Gate kiemelt szerepet kap majd.

Forrás: imdb.com

A bejegyzés trackback címe:

https://mixie.blog.hu/api/trackback/id/tr5913928128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Mixie

Facebook oldaldoboz

Friss topikok

süti beállítások módosítása