Egyszerű és kreatív tojásdíszítési technikák kétbalkezeseknek!

tojas-1.jpg

Ha nincs türelmed sok időt bíbelődni a húsvéti tojásokkal, de mégis szeretnél valami igazán kreatív, ötletes alkotást létrehozni, akkor most bemutatunk néhány egészen egyszerű technikát, amivel akkor is boldogulsz, ha kézügyességedben van népi kivetnivaló. Ha eddig nem is voltál oda a húsvéti dekorálásért, ezeket a képeket látva, biztosan megjön a kedved! Amíg készíted a remekműveket, rendelj mellé egy könnyed ebédet vagy akár vacsorát a Simple alkalmazás segítségével!

Kaktusz-tojás

Ha húsvétkor szeretnél valami vicces, hagyományostól eltérő tojást készíteni, akkor ezt a jópofa kaktusz-tojást neked találták ki! A tojást bármilyen zöld színű akrill festékkel befestheted, a tüskéket pedig vagy fekete festékkel vagy alkoholos filccel is kialakíthatod. A kaktusz tetejére helyezz egy krepp papírból készült virágot. Ezután pedig már csak bele kell helyezned a tojást egy tetszőleges méretű cserépbe és kész is az alkotás! Az egyszerűen elkészíthető tojás egészen biztosan mosolyt csal majd mindenki arcára!

quartzandleisure.com

 Unikornisos tojás

Az unikornis őrület 2018-ban is megállíthatatlan, így meg sem lepődünk rajta, hogy a tojásdekorálásban is hódít. Az apró unikornisok elkészítéséhez nem kell más, mint egy fehér tojás, ami bármelyik nagyobb élelmiszerüzletben megtalálható, egy arany színű papír, egy fekete alkoholos filc, tetszés szerint néhány dekor virág (hobbiboltok polcain megtalálod) és természetesen egy jó erős ragasztó. Valószínűleg nem csak a gyerekek fogják imádni ezeket az apró, aranyos alkotásokat!

publiclivessecretrecipes.com

Márványmintás tojás

Talán nem is gondolnád, hogy ezeket a tojásokat körömlakk segítségével is elkészítheted! Önts egy tálba langyos (min. 27 fokos) vizet, majd egy tetszőlegesen kiválasztott színű körömlakkból csöppents bele a vízbe néhány cseppet. Ha a festék egyenletesen elterül a víz tetején egy fapálcika segítségével finoman keverd össze a színeket. Ezután forgassuk meg a tojást a körömlakkos vízbe, várjunk fél percet mielőtt kivesszük, hogy a körömlakk alaposan rátapadjon a tojáshéjra. A tojás megszáradása után, ha többször megismétled a folyamatot, még izgalmasabb márványmintázatot kaphatsz!

aliceandlois.com

Malacos

Ha egy hagyományosabb, de mégsem unalmas húsvéti tojást szeretnél, akkor ezt a malacos változatot könnyedén elkészítheted. A malac szeméhez, orrához és füleihez fekete alkoholos filc, rózsaszín filc anyag és rózsaszín vékony papír szükséges. A malac farkincájának és lábainak elkészítéséhez a hobbi boltból is beszerezhető zseníliadrótot használjunk.

look-what-i-made.com

Forrás: publiclivessecretrecipes.comquartzandleisure.comaliceandlois.comlook-what-i-made.com

Borítókép forrása: simplemost.com

A bejegyzés trackback címe:

https://mixie.blog.hu/api/trackback/id/tr4213757068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Mixie

Facebook oldaldoboz

Friss topikok

süti beállítások módosítása