5 rendhagyó program Valentin napra!

nap-0000.jpeg

Máris nyakunkon a Valentin nap! Bár sokunk fejében ilyenkor egy romantikus gyertyafényes vacsora vagy egy rózsákkal telehintett ágy él, nem biztos, hogy ezeket az ötleteinket párunk is hasonló lelkesedéssel fogadja. Érdemes ezen a napon olyan programot kiválasztani, amit mindketten szívesen csinálnátok. Így, ha a párod nem szereti a csöpögős romantikát, érdemes mellőzni a giccses, „tipikus” Valentin napi programokat és valami új élményt kipróbálni. Most összeválogattunk 5 remek programötletet, amire garantáltan nem húzza majd a száját egyik fél sem!

Társasjáték

Manapság reneszánszukat élik a társasjátékok. A régi klasszikus játékok mellett rengeteg új izgalmasabbnál izgalmasabb társas jelent meg a boltokban. Érdemes ellátogatni a városban található számtalan erre a célra létrehozott kávézóba, ahol bátran kipróbálhatjátok a legjobb játékokat. Ehhez még társaságot sem kell összeszednetek, hiszen a Budán található Board Game Caféban több száz játék közül rengeteg olyan is megtalálható a kínálatban, amit akár ketten is játszhattok. Szerencsére a szabályokkal sem kell sokat bajlódnotok, hiszen az ott dolgozók részletesen ismertetik a játékokat.  Így máris indulhat a feledhetetlen szórakozás, amit mindketten garantáltan imádni fogtok!

Forrás: Board Game Café, facebook.com/boardgamecafebudapest

Vacsora otthon

Miután az idei Valentin nap hétköznapra esik, munka után valószínűleg hátunk közepére kívánjuk a főzéssel járó rengeteg macerát. Általában ilyenkor a legtöbb étterem már napokkal előre betelik. Így, ha nem szeretnél lemondani a legfinomabb falatokról és minden áron szeretnéd elkerülni a tömeget a legegyszerűbb és egyben legpraktikusabb módszer, ha házhoz rendeled a legjobb éttermek legínycsiklandóbb fogásait. A Simple alkalmazás használatával több, mint 300 étterem kínálatából választhatsz. Készpénzmentes fizetéssel, pár érintéssel máris otthon élvezhetitek a mennyei ételkülönlegességeket gyertyafény és a kedvenc filmetek társaságában.

nap-12.jpg

Az alkalmazást itt tudod letölteni: 

ikon-1.png

ikor-2.png

Bekuckózás a teaházba

Valentin nap alkalmával érdemes ellátogatni egy teaházba is, ahol egy teakülönlegesség mellett élvezhetitek egymás társaságát. Azonban erre az alkalomra nem az átlagos teaházakra gondoltunk, hiszen a város tele van különlegesebbnél különlegesebb helyekkel. Ilyen például az Sirius Teaház, ami egy igazi párnán ücsörgős, kuckós hely. A legnagyobb értéke a galérián eldugott, romantikus helyek, ahova különböző létrákon és lépcsőkön át mászhatunk fel. A helyen egyébként összesen 80-féle tea közül választhatunk, de vannak kávékülönlegességek és szendvicsek is.

Forrás: Sirius Teaház facebook.com/Sirius-Teaház

Relaxáló fürdő

Budapest a fürdők városa, így megannyi jobbnál jobb hely közül választhatunk. Sajnos Valentin napkor garantált a szokottabbnál nagyobb tömeg, azonban így is akadnak a városban eldugottabb fürdők, ahol kipihenhetjük a nap fáradalmait. A Dandár fürdőt nem rég újították fel, a külső medencéje pedig nagyon hangulatos főként az esti órákban. Ha valaki azonban történelmi környezetben szeretne relaxálni, viszont el szeretné kerülni a Király és a Rudas turistahadát, akkor ajánljuk az Irgalmasok Veli Bej fürdőjét, melyet szintén nemrég újítottak fel és kibővítették egy szauna- és élményrészleggel. Érdemes megnézni a nyitvatartást, ugyanis 12-15 óra között műszaki szünetet tartanak a fürdőben.

Forrás: dandarfurdo.hutermalfurdo.hu

Szabadulószoba

Itthon egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a szabadulós játékok, sőt a felhozatal az egész világra nézve is egyedülálló. A közös játék és a közös kaland egyrészt sokkal jobban összehoz kettőtöket másrészt pedig egy ilyen élménnyel garantáltan felejthetetlen lesz ez a nap. A választék pedig hatalmas, rengeteg tematika közül választhattok. A Valentin napra ideális választás lehet a „Titanic – a szabadulás” című játék, hiszen a szervezők a filmtörténelem legromantikusabb filmjét burkolják bűnügyi köntösbe. Ha szeretnéd kipróbálni mennyire vagytok jók egy csapatban, itt a helyetek!

nap-11.png

Forrás: Titanic - a szabadulás facebook.com/TitanicSzabadulas

Forrás: boardgamecafe.huirgalmasrend.hudandarfurdo.hu, play.google.comsiriusteahaz.hu, titanic-aszabadulas.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://mixie.blog.hu/api/trackback/id/tr4613658884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Mixie

Facebook oldaldoboz

Friss topikok

süti beállítások módosítása