A legextrémebb Airbnb szállások

bnb-0.jpegAz Airbnb leginkább az olcsó szállásairól ismert, azonban rengeteg luxus és extravagáns apartmant is megtalálhatunk a kínálatban. Szeretnéd egy napra kipróbálni milyen egy kastélyban, egy elvarázsolt barlangban vagy egy erdő mélyén található faházban lakni? Most erre is van lehetőséged! Mutatjuk a 10 legkülönlegesebb házat, ahol akár te is bármikor megszállhatsz.

Üvegház, Pioneertown, CA

bnb-1.jpg

Ez a tiszta üvegből készült ház a kaliforniai sivatag közepén található. A teljes egészében napenergiával működtethető épületet most te is kipróbálhatód,  ha az ágyadból szeretnéd élvezni a sivatagi naplementét.

Faház, Bali, Indonézia

bnb-22.png

A ház 3 perc sétára található Bali egyik legszebb tengerpartjától. Bár ha annyit se szeretnél gyalogolni, akkor belecsobbanhatsz a ház saját úszómedencéjébe is.

Karibtenger kalózai, Topanga Canyon, CA

bnb-33.png

95 dollárért kipróbálhatjuk a kalózlétet, ebben a hangulatos kaliforniai házban. A házhoz több függőágy, tó és saját vízesés is tartozik, hogy még inkább egy kincses barlangban érezhessük magunkat.

Kagyló ház, Iska Mujeres, Mexikó

bnb-4.png

Napi 308 dollárért mi is igazi sellőként érezhetjük magunkat ebben a gyönyörű fehér kagyló alakú házban. Az előtte található hatalmas medence pedig csak a tetőfoka mindennek. 

Faház, Atlanta, Georgia

bnb-5.png

A természetkedvelőknek valószínűleg egy mennyország lenne ebben az elvarázsolt, bájos kis függőhíddal ellátott házban megszállni.

Ír kastély, Galway, Írország

bnb-7.jpg

Most teljesülhet mindenki gyerekkori álma és kipróbálhatja milyen egy 600 éves, elvarázsolt kastélyban megszállni. A kastély igazi középkori hangulatot áraszt, a kis lőrésszerű ablakokon pedig gyönyörű kilátás tárul elénk az ír tájra. 

Kranhaus, Berlin, Németország

bnb-9.jpg

Ez az érdekes épület Berlinben, a Spree partján található. A 4 szintes épület emeletenként 100 m²-es, így akár több család is kényelmesen elférhetne benne. Az épület alján egy külön kávézó is megtalálható, így a reggeli kávéért sem kell messze menni.

Az elvarázsolt barlang, Bilpin, Ausztrália

bnb-8.jpg

Ha ezt a gyönyörű Ausztrál tájat szeretnéd nézni az ágyadból, mos megteheted! A természetes sziklába vájt lakásban egy félkör alakú hatalmas nyíláson csodálhatjuk az elénk táruló szemkápráztató látványt.

Egy saját sziget, Malolo, Fiji

bnb-6.jpg

Azoknak, akik nem szeretik túlzottan a társaságot…

Képek forrása: Airbnb

A bejegyzés trackback címe:

https://mixie.blog.hu/api/trackback/id/tr8013516667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Mixie

Facebook oldaldoboz

Friss topikok

süti beállítások módosítása