Ajándékok, amiknek senki se örül, avagy mit ne adjuk karácsonyra!

rossz-10.jpg

Ugye te is kapták már olyan ajándékokat, amik teljesen feleslegesek voltak vagy egyáltalán nem is tetszettek? Nem beszélve azokról a vicces ajándékokról, amik bár jópofák, egy-két hónap múlva már ide-oda fogjuk őket pakolgatni. Méghozzá ezeket az ajándékokat a kukába se nagyon lehet dobni, hiszen még is csak ajándékokról van szó. Hogy ha meg szeretnéd kímélni ismerőseidet ettől az élménytől itt a helyed! Mutatjuk, azt a 7 ajándékot, amit senki sem akar otthonában:

Hangot adó gyerekjátékok

rossz-15.jpgdailymail.co.uk

Hacsak nem az a célod ezzel, hogy a szomszédok és a szülők idegeit a végsőkig feszítsd, kíméld meg barátaidat és családtagjaidat az ilyen játékoktól.

Zokni, sapka, sál

rossz-11.jpg

Valószínűleg ez az az ajándék, amit szinte már mindenki kapott élete során. Enyhén fogalmazunk, ha azt mondjuk, hogy a zokni vagy a sapka-sál kombináció nem éppen a legkreatívabb ötlet. Bár hasznos, valószínűleg senki sem fog örülni egy ilyen ajándéknak a fa alatt.

Fitneszbérlet

rossz-4.jpeg

Fitnessbérletek, fogyókúrás könyvek abszolút tabuk karácsonykor! Valószínűleg senki sem akarja megbántani egyik családtagját sem azzal, hogy ráférne, ha ledobna egy-két kilót. Főleg a nagy karácsonyi bejgli evés közepette az ilyen ajándékok inkább csak lelkifurdalást keltenek az illetőben.

Háztartási eszközök

rossz-7.jpgrd.com

Gyakran előfordul, hogy a családtagok teljes ötlet híján háztartási gépeket vesznek egymásnap. Azonban, hacsak az ajándékozott nem egy házitündér, mindenképpen kerüljük az ilyen ajándékokat. Valljuk be, az ilyen készülékek vagy takarítószerek egyértelmű üzenetet hordoznak magukban. A emberek többsége viszont teljes szívéből utálja a takarítást, így valószínűleg senki sem fog örülni ennek az ajándéknak.

Karácsonyi dekoráció

rossz-14.jpg

A gyertyatartó és más karácsonyi mütyürök is gyakran előkerülnek a karácsonyfa alól. Mindannyiunk lakásában megtalálhatóak ezek a dísztárgyak, amik első látásra akármilyen aranyosnak tűnnek mindannyian tudjuk, hogy karácsony után ide-oda fogjuk pakolgatni őket. Ezek a tárgyak inkább már porfogóként funkcionálnak, nem kell belőlük még több.

Olcsó DVD-k

rossz-5.jpeg

Az év ezen szakaszában több szupermarket polca is tele van leértékelt DVD-vel, különösen az ősrégi vagy zs kategóriás filmekkel. Viszont nem véletlen, hogy pont ezek a legolcsóbbak, hiszen alap esetben senkinek sem kellenek. Nem beszélve arról, hogy bár néhány éve még jó ötlet volt DVD-ket ajándékozni, manapság már a különböző streamszolgáltatók miatt senki sem fog örülni egy ilyen ajándéknak.

Semmi

rossz-12.jpgdesigntaxi.com

Pár éve jelent meg a boltokban a Semmi, ami tulajdonképpen egy sima csomagolás, bármilyen termék nélkül. A tökéletes ajándék, ha már tényleg nem jut eszedbe semmi ötlet sem.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mixie.blog.hu/api/trackback/id/tr4113509447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Endre Kis 2017.12.19. 10:15:24

szerintem normális ember örül a fitnessbérletnek... ja, a dagadt lusta disznók nem. nekik tényleg nem azt kell venni.

commentes nikk 2017.12.19. 10:20:09

Anyám vett húgomnak két éve egy hiperokos személymérleget, testzsírt számol meg kalóriát, meg tököm tudja mit, színtiszta jószándék volt, húgom fél óráig bömbölt, hogy ő akkor kövér, és nem tehet róla, mert pajzsmirigy gondja van, és miért kellett ezt :))))) Megadta a hangulatot :) Én egyébként karácsonyra kapom otthonról mindig az éves alsógatya és zokni ellátmányomat, tök hálás vagyok érte.

Endre Kis 2017.12.19. 10:47:57

@commentes nikk: rengeteg embernek van pajzsmirigy gondja, és mivel első kézből tudom, ettől az ember hajlamos hízni, de nem lesz kövér. leginkább úgy látom, ez egy kifogás, hogy ha az embernek pajzsmirigy gondja van, akkor arra bármennyi súlyt rá lehet fogni. hát nem...

tomfree 2017.12.19. 11:05:10

Én idén lovat kapok részletre...kezdik a lófaxal.

commentes nikk 2017.12.19. 11:07:49

@Endre Kis: ja persze, kifogás, minden kövér pajzsmirigyes, ahogy minden versenykerékpáros asztmás :))))

fidesz maszop dk egykutya 2017.12.19. 11:40:58

@Endre Kis: meg azok sem, akik csak simán nem magamutogatók :)

Terézágyú 2017.12.19. 12:29:15

Jó, de akkor mit vegyünk karácsonyra, blogger???
Gondolom azt akarod ebből kihozni, hogy vegyünk egy új ájfónt, vagy ilyesmit, annak mindenki örül, mi?

Dersu Uzala · https://www.youtube.com/watch?v=ct_7VNF0_jQ 2017.12.19. 12:52:12

A gyerek meg legyen csöndbe, mer' az a jó. Játszon nagyon, de nagyon, de nagyon halkan: Ne "zenéjé" és suttogva "kiabájá" gyerek, mert tarkón verlek! Sőt kívánalom lenne, ha beszélni sem tanulna meg. Na az lenne a kánaán.

parazita666 2017.12.19. 13:04:36

@Terézágyú: Az ilyen bloggerek pornó DVD-t meg swinger klub bérletet szoktak ajándékozni és abszintot.

Dani77 2017.12.19. 13:04:39

Általánosító közhelygyűjtemény. "néhány éve még jó ötlet volt DVD-ket ajándékozni, manapság már a különböző streamszolgáltatók miatt senki sem fog örülni egy ilyen ajándéknak." Én egy senki vagyok, mert ennek nagyon örülnék: filmarchiv.hu/hu/dvd/katalogus/megtekint/dargay-attila-gyujtemenyes-kiadas

padam19 2017.12.19. 13:07:06

Szét lehet nézni a többi blogbejegyzés között, vannak ötletek. Mindenkinek más az esete, de ha eléggé ismerjük az illetőt és még időt is szánunk rá, akkor lehet jókat (ki)találni, a két legjobb amit mások tőlem kaptak egy taktikai zseblámpa és egy régi, elég ritka papírpénz (egy híres emberrel) voltak.

Nekem egy fotóalbum volt a kedvencem olyan képekkel, amik nekem készültek, igaz nem karácsonyra kaptam.
Az biztos hogy nem egyszerű, én pl. nem szeretem az ilyen irányú felesleges pénzköltést, ezért mindig értékelem az olcsó egyedi dolgokat :)

Ezek közül az olcsó DVD pl. lehet jó, ha egy olyan régebbi film van rajta, ami tök jó, kevésbé ismert, de nagyon nehéz megszerezni (vannak ilyenek, csak ugye extra időt igényel)

kacsa. 2017.12.19. 14:24:40

Akkor én legalább kétszeresen senki vagyok...
Sálból csak olyat hordok, amit ajándékba kaptam, a zoknijaim java részére szintén igaz ez és háztartási gépből is van olyan, aminek örültem/örülnék. Szerintem ezek jó ajándékok lehetnek olyan embertől, aki ismeri a megajándékozottat. Ha nem biztos benne, még mindig megkérdezheti, hogy szüksége van-e rá.
Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy van egy olyan sapkám, amit ajándékba kaptam és egyszer sem volt rajtam a próbát leszámítva, mert nem áll jól.

Terézágyú 2017.12.19. 15:41:09

@kacsa.:
"Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy van egy olyan sapkám, amit ajándékba kaptam és egyszer sem volt rajtam a próbát leszámítva, mert nem áll jól. "

Ajándékozd tovább.

Add oda a rászorulóknak.

Vedd fel olyankor, amikor mindegy: pl. amikor szakadó hóesésben kell kimenned havat söpreni...

báró Csekonics 2017.12.19. 15:41:14

@Endre Kis: erről az a klasszikus ugrik be:
"hormonproblémáim vannak" - "akkor ne zabálj hormonokat!" :-D

ramszeszita 2017.12.20. 10:01:52

En baromi halas vagyok salert, zokniert, sapkaert. Mindig kell, es mivel mindig fazok, illetve mindenkinek altalaban a tudtara adom napi 10x hogy epp a fagyhalal kerulget, orulok, ha olyat adnak nekem, amivel azt mutatjak, hogy figyelnek es torodnek. Zokninak a gyerek nem orul. A felnott ugy van vele h legalabb ezt nem kell venni, koszi. A tobbivel tobbe kevesbe egyetertek :)

Hirdetés

Mixie

Facebook oldaldoboz

Friss topikok

süti beállítások módosítása